Logopædsjov

 2,368 total views,  2 views today

May-the-4th-be-with-youNår man arbejder med mennesker med kommunikative udfordringer, ka det somme tider være en udfordring ikke at komme til at grine (for meget). For somme tider er det altså ret sjovt, det, der blir sagt …

Jeg er sikker på, vi alle har lageret fyldt med fantastiske sproglige og fonologiske udgaver af alt muligt og umuligt. Jeg har fx arbejdet med en børnehavedreng, der ikke ku sige /f/. Ordfinalt og -medialt erstattede han /f/ med /bs/, så han blev ofte spurgt: hvad sir grisen? Svaret? /œbs œbs/. Ord, der blir vendt om, er ofte dybt opfindsomme: Kong Kridslafekt er jeg selv ret vild med.

Osse internettet er fyldt med logopædsjov. Som fx star wars-vitsen. Jeg ved godt, det er plat. Men det ER altså sjovt! Hvert år!

l;spehundeI kategorien med sjove læspe-billeder hører dette med de 3 vidunderlige hunde. Og det om manden, der møder døden og lover at tale højere …

i'm death

På pinterest har jeg en opslagstavle, der hedder logopædsjov. Jeg vil gerne dele en del af de pins, jeg har sat på opslagstavlen, med dig:

sit down

k

Hvad har du af gode logopædvitser?

Leave a Reply