Egne materialer

 2,657 total views,  2 views today

barrierespilJeg har skrevet menupunktet ‘egne materialer‘ med en oversigt over de fleste af de interventions- og informationsmaterialer, jeg har begået. Disse materialer ligger hovedsageligt i min butik hos teachers pay teachers.

Menupunktet er en klon af menupunktet med samme navn hos sprogkiosken – og en klon af menupunktet på den ‘gamle’ logopedia-side. Og dog. Den oprindelige version ser sådan her ud med en masse tekst. Hvis man ikke lige ved, hvad man leder efter, er tekst som regel ikke specielt illustrativt. At ændre på menupunktets grafiske layout har således længe stået på min to-to-liste.

egne materialer

Den nye version ser derfor ret så anderledes ud:

egne materialer 2

Jeg har nemlig lavet filen om til små thumbnails, der gerne sku gøre det lidt lettere at orientere sig om de forskellige materialer, uden at man behøver åbne hver enkelt fil først.

lydbygger - sUndervejs i processen med at lave om har jeg desværre måttet konstatere, at lydbyggerens web-app (med oversigter over danske ord på 1 og 2 fonemer) er gået totalt i udu. Det er ikke helt nemt – i hvert fald ikke med mit beskedne kendskab til programmering – at få den til at du igen, så jeg må sandsynligvis omtænke den helt fra grunden.

Det må tiden vise …

Ved godt, at i disse coronatider, er det måske ikke dét, der haster mest. På den anden side vil det nok være meget godt med en intellektuel udfordring til min trætte kemo-/cancerhjerne.

Leave a Reply